Omgeving ontruimd vanwege woningbrand, vermoedelijk vuurwerk aanwezig in de woning

Omgeving ontruimd vanwege woningbrand, vermoedelijk vuurwerk aanwezig in de woning

Geplaatst op 3 december 2023, om 17:51 uur

BRUINISSE – In een woning aan de Acacialaan in Bruinisse is zondagmiddag brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de woning.

Rond 16:15 uur kwam de melding van de brand binnen bij de meldkamer, waarna de brandweer met spoed werd opgeroepen. Ter plekke bleek het om een uitslaande brand te gaan, die zich al had uitgebreid naar twee naastgelegen woningen.

Volgens de politie zou er in de woning een flinke hoeveelheid vuurwerk zijn aangetroffen. Hierdoor moest de brandweer zich terugtrekken en werd de omgeving ontruimd. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is onderweg om onderzoek te doen.