Grote ravage nadat auto motorzaak binnenrijdt

Grote ravage nadat auto motorzaak binnenrijdt

Geplaatst op 3 december 2023, om 12:00 uur

WORMERVEER – Een automobiliste is op zondagochtend met haar auto door een hek en de voorgevel van een motorwinkel aan de Industrieweg in Wormerveer gereden. Ze is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurster reed vanaf de Ned Benedictweg en ging recht door een hek, waarna ze in de motorwinkel belandde. Hierbij raakten meerdere motoren zwaar beschadigd. De auto zelf was ook ernstig beschadigd en lag een tijd onder het puin. Verschillende hulpdiensten, inclusief de brandweer, waren ter plaatse, mede doordat het gebied sterk naar benzine rook.

De precieze oorzaak van het voorval is nog niet vastgesteld.

Foto’s; Inter Visual Studio