Arrestatie op straat en inval in woning

Arrestatie op straat en inval in woning

Geplaatst op 1 december 2023, om 21:10 uur

ARNHEM – In een gecoördineerde politieactie in de Arnhemse wijk Kronenburg, heeft een speciale ondersteuningsgroep van de politie een persoon aangehouden op het Croydonplein rond 18:15 uur. Deze aanhouding bleek de aanleiding te zijn voor een snelle inval in een woning aan de Schepen van Allerpad in Arnhem-Zuid.

De ondersteuningsgroep, bekend om hun expertise in arrestaties, voerde de inval uit met aanzienlijke politiemacht. Hoewel de inval in de woning indrukwekkend was, resulteerde deze niet in verdere aanhoudingen. De woning was namelijk leeg. De reden achter zowel de arrestatie op het Croydonplein als de inval blijft tot nu toe onbekend.

Bewoners in de omgeving werden opgeschrikt door de acties. Rechercheurs kwamen ter plaatse om in de betreffende woning onderzoek te doen.

Foto’s: Persbureau Heitink