Twee gewonden na steekpartij, 21-jarige verdachte aangehouden

Twee gewonden na steekpartij, 21-jarige verdachte aangehouden

Geplaatst op 30 november 2023, om 16:05 uur

DIEMEN – In een woning aan de Rode Kruislaan in Diemen vond vanmiddag een steekincident plaats waarbij een man en een vrouw gewond raakten. Een politiewoordvoerder vertelde aan AT5 dat een 21-jarige man als verdachte is gearresteerd. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Er was een grote inzet van hulpdiensten, inclusief een traumahelikopter. De aard en ernst van de verwondingen van de man en vrouw zijn nog onbekend, net als de precieze toedracht van het incident in de woning.

De plaats delict is afgezet met lint. “Forensische Opsporing en rechercheurs zijn ter plaatse voor onderzoek naar het voorval”, voegde de woordvoerder toe.

Foto’s: Michel van Bergen