Gewonde na melding van schietpartij, verdachte aangehouden

Gewonde na melding van schietpartij, verdachte aangehouden

Geplaatst op 28 november 2023, om 12:31 uur

DIEMEN – De hulpdiensten zijn dinsdagochtend groots uitgerukt na een melding van een schietpartij in Diemen. Rond kwart voor elf kwam de melding binnen van de schietpartij aan de Beukenhorst.

Meerdere politie-eenheden, ambulances en een traumateam werden opgeroepen om hulp te bieden. Ambulancepersoneel is lange tijd bezig geweest in een woning in de flat aan de Beukenhorst. Uiteindelijk is er een gewonde uit de flat getild en op een brancard gelegd. Het slachtoffer is vervolgens door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. In de woning konden agenten een verdachte aanhouden.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat nog onduidelijk is wat er precies gebeurd is. Er is een gewonde, maar het is nog onduidelijk of dit letsel door een schietincident is gekomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Michel van Bergen