Grote ravage na ongeval, auto rijdt tegen boom en vliegt in brand

Grote ravage na ongeval, auto rijdt tegen boom en vliegt in brand

Geplaatst op 25 november 2023, om 07:48 uur

WAALRE – Op de Heikantstraat heeft vrijdagavond een zwaar ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s die van Waalre richting Valkenswaard reden.

Een personenauto wilde een voertuig inhalen en halverwege deze actie wilde ook een andere auto inhalen waardoor zij elkaar raakten. Hierdoor kwam 1 auto frontaal tegen een boom aan en brandde geheel uit. De ander eerst tegen een lantaarnpaal en daarna een boom. Beide inzittenden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Eén naar MMC Veldhoven en de ander, de inzittende van de frontale botsing naar Tilburg. De weg is geruime tijd afgesloten voor afhandeling van het ongeval en het technisch onderzoek. Passanten verleenden eerste hulp aan beide slachtoffers.

Foto’s: Rico Vogels