Fietsster (47) na aanrijding overleden in ziekenhuis

Fietsster (47) na aanrijding overleden in ziekenhuis

Geplaatst op 24 november 2023, om 10:10 uur

GOIRLE – Een 47-jarige vrouw uit Goirle is donderdag in het ziekenhuis overleden na een aanrijding eerder die dag. Ze kwam met haar fiets rond 10.20 uur op de kruising van de Lage Wal en de Hoge Wal in aanrijding met een auto bestuurd door een 30-jarige man uit Hooge Mierde.

Het slachtoffer reed op haar fiets over de Lage Wal. Ze kwam vanuit de richting van het Oude Beeksepad en fietste in de richting de Stappegoorweg. De automobilist reed in dezelfde richting. Vlak voor de kruising met de Hoge Wal kwamen zij met elkaar in aanrijding. Vermoedelijk wilde de fietsster daar links af slaan. Het slachtoffer werd met een ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd, maar is daar aan haar verwondingen overleden.

De Verkeerspolitie is nog doende met een onderzoek naar de toedracht.