Man met vuurwapen overvalt twee supermarkten achter elkaar

Man met vuurwapen overvalt twee supermarkten achter elkaar

Geplaatst op 23 november 2023, om 08:10 uur

DORDRECHT – Een man heeft kort na elkaar twee supermarkten aan het van Eesterenplein en op de Dubbelsteynlaan West in Dordrecht overvallen. In beide gevallen dreigde hij met een vuurwapen en ging er met geld vandoor. De politie spreekt graag met getuigen.

Even na 20:30 uur vond de eerste overval plaats op het van Eesterenplein. De donker geklede man eiste geld en vertrok met een onbekend geldbedrag. Even voor 21:00 uur was het bij de tweede supermarkt op de Dubbelsteynlaan West raak. Ook hier werd een vuurwapen getoond en geld buit gemaakt. Het supermarktpersoneel bleef ongedeerd maar geschrokken achter.

Uit eerste gesprekken met getuigen blijkt dat het vermoedelijk om dezelfde dader gaat, een lange donker geklede man met een stoppelbaard. Hij is nog niet aangehouden.