Sigarenzaak is opnieuw doelwit van een overval

Sigarenzaak is opnieuw doelwit van een overval

Geplaatst op 22 november 2023, om 22:18 uur

AMSTERDAM – Een sigarenzaak in Amsterdam werd woensdagavond opnieuw het slachtoffer van een overval. De overval vond plaats aan de Admiraal de Ruijterweg even voor 21:00 uur. De politie reageerde snel en stuurde meerdere eenheden ter plaatse.

Het is momenteel niet bekend wat er precies is gestolen tijdens de overval. Deze zaak werd eerder dit jaar al tweemaal eerder overvallen, in mei en april. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Op 8 mei 2023 werd de sigarenzaak rond 15.30 uur overvallen door twee gewapende mannen. De daders zijn toen gevlucht op een groene Vespa. Een maand daarvoor in april werd de zaak ook al overvallen door twee jongens. Op dat moment was een van hen gewapend met een hamer en de ander met een mes. Er vielen geen gewonden, maar er werd wel iets gestolen.

De woordvoerder van de politie laat weten dat er bij de laatste overval niks is buitgemaakt.

Foto’s: Michel van Bergen