Politie deelt foto van man die pinpas van vermiste 14-jarige heeft gebruikt

Politie deelt foto van man die pinpas van vermiste 14-jarige heeft gebruikt

Geplaatst op 22 november 2023, om 14:41 uur

DRACHTEN – Op 8 oktober 2023 werd er geld gepind in Rotterdam met de pinpas van de vermiste Waliou Nassirou (14) uit Drachten.

De identiteit van de persoon die de geldopname deed, is onbekend. Op diezelfde dag vertrok Waliou rond 10:00 uur vanuit Drachten en is sindsdien niet meer gezien. Er bestaat een mogelijkheid dat hij met het openbaar vervoer richting Rotterdam is gereisd, waar de geldopname plaatsvond. De betreffende persoon op de foto hoeft niet noodzakelijk betrokken te zijn bij de vermissing; het kan een vriend, familielid of kennis zijn, maar dat is nog niet vastgesteld. De politie wil graag met deze persoon in contact komen omdat hij mogelijk informatie heeft over de huidige verblijfplaats van Waliou of zijn welzijn. De geldopname vond plaats op 8 oktober omstreeks 15:55 uur bij een pinautomaat aan de 1e Middellandstraat in Rotterdam.

Indien u niet bekend bent met de identiteit van de persoon op de foto maar wel andere informatie heeft met betrekking tot de vermissing van Waliou, zijn huidige verblijfplaats, of mogelijke waarnemingen in de omgevingen van Drachten, Groningen, Leeuwarden of Rotterdam, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

Foto’s: Politie