Frontale aanrijding tussen auto en vuilniswagen

Frontale aanrijding tussen auto en vuilniswagen

Geplaatst op 22 november 2023, om 16:41 uur

NIJMEGEN – Op woensdagmiddag vond omstreeks 15.30 uur een frontale aanrijding plaats tussen een auto en een vuilniswagen op de Industrieweg in Nijmegen. De weg is afgesloten tussen het Industrieplein en Westkanaaldijk.

De botsing gebeurde in de buurt van de sluis. De chauffeur van de vuilniswagen kwam ongedeerd uit het incident. De bestuurder van de auto is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer was ter plaatse maar hoefde niet in actie te komen. De politie heeft de weg afgesloten tussen de Westkanaaldijk en het Industrieplein. Verkeer wordt omgeleid via de Neerbosschebrug.

De Verkeersongevallenanalyse van de politie is ingeschakeld om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Hierdoor zal de weg gedurende langere tijd afgesloten blijven.

Foto’s: Persbureau Heitink