Dronken automobiliste veroorzaak twee aanrijdingen

Dronken automobiliste veroorzaak twee aanrijdingen

Geplaatst op 22 november 2023, om 07:45 uur

OISTERWIJK – Dinsdagavond omstreeks 22.30 uur heeft een automobiliste komende vanuit de Oirschotsebaan in Oisterwijk een aanrijding veroorzaakt.

In een flauwe bocht ramde de vrouw eerst een auto aan de zijkant die een paar meter verderop terecht kwam, meteen daarna botst ze frontaal op een andere bestuurder ook komende vanuit het centrum van Oisterwijk. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Alle bestuurders zijn ter plaatse nagekeken en behandeld aan hun verwondingen.

Uit een eerste blaastest op straat blijkt de vrouw gedronken te hebben. De vrouw is aangehouden, op het bureau moet blijken hoeveel ze gedronken heeft. De weg lag bezaaid met brokstukken en de auto’s zijn flink beschadigd. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Toby de Kort