Bromfietser stompt automobilist en schopt deuk in auto

Bromfietser stompt automobilist en schopt deuk in auto

Geplaatst op 22 november 2023, om 16:00 uur

TILBURG – De politie zoekt getuigen van een verkeersagressie op de Baroniebaan. Een bromfietser sloeg zondag 3 september 2023 rond 16 uur een automobilist en schopte daarvoor een deuk in de auto. Voor het politie-onderzoek zoekt het opsporingsteam getuigen.

Een 30-jarige bestuurder uit Tilburg reed die zondagmiddag met zijn auto over de Blaakweg. Een vrouw met een kind op een scooter wilde afslaan, maar liet weinig ruimte over voor de automobilist. Die kwam in het nauw, omdat een andere bromfietser in de buurt reed. Deze bromfietser maakte zich blijkbaar kwaad, omdat de automobilist waarschuwend toeterde naar de vrouw met kind. De bromfietser heeft vermoedelijk tijdens het rijden een deuk in de personenauto geschopt.

De bestuurder moest op de Baroniebaan stoppen voor een rood verkeerslicht. De bromfietser zette zijn tweewieler voor de personenauto, liep naar de auto en stompte de automobilist op zijn kaak. Hij probeerde het portier te openen, maar dat lukte niet. Daarna is de verdachte gevlucht.