Voetgangers gewond bij aanrijding, automobilist aangehouden

Voetgangers gewond bij aanrijding, automobilist aangehouden

Geplaatst op 21 november 2023, om 16:15 uur

ROTTERDAM – Twee vrouwen van 20 en 23 jaar uit Rotterdam zijn op 20 november gewond geraakt toen ze op een voetgangersoversteekplaats op de Strevelsweg in Rotterdam door een personenauto werden aangereden. De bestuurder ervan is aangehouden en de politie zoekt getuigen.

De aanrijding vond rond 21.00 uur plaats op het zebrapad ter hoogte van de Oudelandstraat. De 23-jarige vrouw liep een beenbreuk en een hoofdwond op. De andere voetganger hield aan de aanrijding een breuk in haar arm en schouder over. Beiden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Aangehouden
De 20-jarige automobilist is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een verkeersongeval met zwaar letsel tot gevolg. Hij had niet gedronken en ook geen drugs gebruikt. De politie onderzoekt wat wel de toedracht is geweest.