Bus van glazenzetter ramt seniorencomplex

Bus van glazenzetter ramt seniorencomplex

Geplaatst op 21 november 2023, om 10:31 uur

EINDHOVEN – Een bus van een groot glazenzettersbedrijf uit Eindhoven is dinsdagochtend recht door een bocht gereden en tegen een seniorencomplex gebotst. De bus reed ook over een flinke sleuf in de stoep, waar op dat moment werkzaamheden werden uitgevoerd voor nieuwe kabels.

Het appartement op de eerste verdieping heeft aanzienlijke schade opgelopen, maar de bewoonster was gelukkig net voor het ongeval vertrokken. Naast een ambulance arriveerden ook veel politie en de brandweer op de plaats van het incident. De brandweer heeft met name de stabiliteit van de woning gecontroleerd.

De bestuurder van de bus is enige tijd onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Hoe het ongeval kon gebeuren is onbekend.