Automobilist bekneld na botsing tegen boom

Automobilist bekneld na botsing tegen boom

Geplaatst op 18 november 2023, om 08:20 uur

APELDOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond vier uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Zwolseweg in Apeldoorn. Ook de traumahelikopter uit Volkel is opgeroepen om medische bijstand te verlenen, deze werd echter onderweg afgemeld.

Op de Zwolseweg ter hoogte van de Oude Zwolseweg had een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een automobilist van de weg is afgeraakt en tegen een boom botste. Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd en overgedragen aan het ambulancepersoneel.

De Zwolseweg is tijdens het incident afgesloten geweest voor het overige verkeer. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Foto’s: Persbureau Heitink