Vrouw beroofd van Airpods door drie meisjes met bivakmutsen

Vrouw beroofd van Airpods door drie meisjes met bivakmutsen

Geplaatst op 17 november 2023, om 11:43 uur

BREDA – Een vrouw uit Breda is donderdagavond in het Valkenbergpark beroofd van haar Airpods. De verdachten zijn mogelijk drie meiden met bivakmutsen op met een witte elektrische step.

Op donderdag 17 november 2023 om 22.10 uur liep het slachtoffer het park in aan de zijde van het Kasteelplein op het verlichte pad. Ze zag wat meiden die daar rondjes reden op een witte elektrische step. Even later werd ze omsingeld door de drie meiden die nu bivakmutsen op hadden. Ze eisten haar telefoon maar die wilde het slachtoffer niet afgeven. Onder bedreiging van een mes eisten ze toen haar Airpods. Het slachtoffer gaf die af en kon toen wegkomen.

Verdachten
Ze heeft de meiden van mogelijk ongeveer 16 jaar niet goed kunnen zien door de bivakmutsen. Één van hen droeg een trainingspak van het merk ‘under armour’ wat bestond uit een grijze broek en een lichte blauwe jas.