Nachtvisser mishandeld en beroofd door groep daders

Nachtvisser mishandeld en beroofd door groep daders

Geplaatst op 17 november 2023, om 15:41 uur

HILLEGOM – Een visser is donderdagavond tussen 23.00 uur en 24.00 gewond geraakt nadat hij plotseling werd aangevallen door een groep mensen bij de Haven. Hij is mishandeld en beroofd. De verdachten zijn gevlucht.

De visser, een 54-jarige man uit Hillegom, was aan het nachtvissen. Totdat een groep van mogelijk vijf mensen aankwam en hij uit het niets door één van hen werd geslagen. Hij is daarna meerdere keren geslagen door meerdere verdachten en liep ook een diepe snijwond op. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis.

De verdachten zijn er vandoor gegaan in de richting van het Plein in Hillegom. Ze droegen allen zwarte kleding, trainingspakken, gewatteerde jas en aangetrokken capuchon.