Zwaar ongeval met vier auto’s, 5 personen bekneld

Zwaar ongeval met vier auto’s, 5 personen bekneld

Geplaatst op 16 november 2023, om 08:52 uur

ZIERIKZEE – Donderdagmorgen om 07.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Nieuwe Koolweg in Zierikzee.

De hulpdiensten zijn groots ingezet waaronder twee traumateams en meerdere brandweer en ambulance eenheden. Het ongeval is opgeschaald naar grote hulpverlening. Bij het ongeval zijn tenminste vier voertuigen waaronder een bestelbus. Een personenauto kwam in de sloot terecht. In het busje zat volgens de voorlichting van de brandweer één persoon bekneld. In de auto die in de sloot lag zaten vier personen bekneld. De brandweer is bezig de inzittenden te bevrijden.

De weg is volledig afgesloten voor het verkeer. Een berger zal de voertuigen afslepen.

Foto’s: AS Media

Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram

ZIERIKZEE – Donderdagmorgen 16 november om 07.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Nieuwe Koolweg in Zierikzee. De hulpdiensten zijn groots ingezet waaronder twee traumateams en meerdere brandweer en ambulance eenheden. Het ongeval is opgeschaald naar het sein ‘Grote HV’. Tenminste vier voertuigen waaronder een bestelbus zijn met elkaar in botsing gekomen. De personenauto kwam in de sloot terecht. In de voertuigen zaten vijf mensen bekneld. De brandweer is bezig de inzittenden met hydraulisch redgereedschap te bevrijden. Meerdere gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is tot 12.00 volledig afgesloten voor het verkeer. Een berger zal de voertuigen afslepen.