Update: Neergeschoten slachtoffer (18) overleden

Update: Neergeschoten slachtoffer (18) overleden

Geplaatst op 14 november 2023, om 10:00 uur

RIDDERKERK – Een 18-jarige jongen uit Ridderkerk werd maandagavond rond 19.00 uur op straat op de Olmenlaan in Ridderkerk beschoten. Hij werd zwaargewond in een ambulance meegenomen voor een spoedtransport naar het ziekenhuis. Daar is hij overleden. De politie zocht in de omgeving naar de schutter, maar vooralsnog is er niemand aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet.

Direct na het schietincident werd gesproken met getuigen en gezocht naar beschikbare camerabeelden. Op de Olmenlaan werd sporenonderzoek gedaan door onder meer de Forensische Opsporing en een speurhond.

Op basis van het onderzoek werd een huis in de Beverwaard doorzocht, maar daar werden geen verdachte zaken aangetroffen.

Foto’s: JBMedia