Auto wordt gelanceerd en belandt in greppel, vier gewonden

Auto wordt gelanceerd en belandt in greppel, vier gewonden

Geplaatst op 13 november 2023, om 10:09 uur

VLEDDERVEEN – Een automobilist heeft zondagavond een bocht aan de P.W. Janssenlaan gemist en is in een greppel geëindigd.

Het ongeluk gebeurde rond 22:30 uur. De automobilist reed met zijn auto over de weg en raakte op de kruising met de Jan Wapstraweg van de weg. De auto werd gelanceerd over een grote kei en kwam in een greppel langs een zandpad tot stilstand.

Omstanders schoten direct te hulp. In het voertuig zaten op het moment van het ongeluk vier personen. Ze kwamen uit de richting van het dorp Vledderveen. Na de klap zijn er drie personen vandoor gegaan, een persoon bleef gewond achter in het voertuig. De brandweer van Vledder, twee ambulances en de politie zijn met spoed ter plaatse gekomen.

De inzittende is met hulp uit het voertuig gekomen. Na controle in de ambulance is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoek en gesprekken op de plek van het ongeluk werd duidelijk dat de drie personen die er vandoor waren gegaan, zich even verderop in een woning ophielden. Voor hen werden eveneens extra ambulances opgeroepen.

Uiteindelijk zijn alle inzittenden van het voertuig naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.

Foto’s: 112Stellingwerf