Flinke ravage bij ongeval op A67

Flinke ravage bij ongeval op A67

Geplaatst op 12 november 2023, om 22:40 uur

EERSEL – Op de A67 bij Eersel vond zondagavond een verkeersongeval plaats waarbij drie voertuigen betrokken waren. Rond 21.15 uur begon een personenauto te slingeren en raakte vervolgens de achterkant van een vrachtwagen. Daarna werd nog een andere auto zijdelings geraakt.

De oorzaak van het incident is vooralsnog onbekend. De bestuurder van de slingerende auto is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar bleek ongedeerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

De betrokken vrachtwagen kon zijn weg zelfstandig vervolgen. Tijdens de nasleep van het ongeval werd de A67 tijdelijk afgesloten, waarbij het verkeer werd omgeleid via de nabijgelegen af- en oprit.

Foto’s: Rico Vogels