Auto vliegt uit de bocht en zit klem tussen bomen

Auto vliegt uit de bocht en zit klem tussen bomen

Geplaatst op 12 november 2023, om 07:29 uur

MIERLO – Op de Wijer in Mierlo hebben twee vrouwen in de nacht van zaterdag op zondag een engeltje op hun schouder gehad.

De auto waar ze in zaten vloog uit een flauwe bocht en kwam tussen twee bomen tot stilstand. De E-Call van de auto had een melding opgemaakt, deze was op een verkeerd adres (hemelsbreed ongeveer 3 km van daadwerkelijke locatie) gelukkig kregen de hulpdiensten al snel de juiste locatie door en snelde de brandweer, politie en ambulance zich naar de juiste plek toe.

De vrouwen zijn door de brandweer uit de auto gehaald, en hierna per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer heeft, om het voor de berger wat makkelijke te maken, een boom omgezaagd. Hierna kon de auto geborgen worden.

Foto’s: Dave Hendriks