Dode en gewonden na ernstig verkeersongeval

Dode en gewonden na ernstig verkeersongeval

Geplaatst op 11 november 2023, om 10:56 uur

DE WIJK – Een tragisch verkeersongeval op de A28 bij De Wijk in Drenthe heeft het leven gekost aan een 76-jarige man uit Hardenberg. Twee andere betrokkenen, een 70-jarige vrouw uit Coevorden en een 78-jarige man uit Hoogeveen, zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond plaats op vrijdagavond rond 23.50 uur op het traject van de snelweg tussen Meppel en Hoogeveen. Het voertuig waarin de drie slachtoffers zaten, eindigde in een sloot. De man uit Hardenberg raakte hierbij zwaargewond en overleed ter plekke aan zijn verwondingen, aldus de politie.

De bestuurder van de andere betrokken auto, een 67-jarige man uit Assen, kwam zonder verwondingen uit het ongeval. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht door de politie.