Automobilist (90) overleden na ongeval met vrachtwagen

Automobilist (90) overleden na ongeval met vrachtwagen

Geplaatst op 11 november 2023, om 17:39 uur

GIESSENBURG – Eerder vandaag heeft er een tragisch verkeersongeval plaatsgevonden op een kruispunt in Giessenburg, waarbij een personenauto en een vrachtwagen betrokken waren. Het ongeluk resulteerde in het te water raken van de personenauto, met fatale gevolgen voor het slachtoffer.

Omstreeks 11:45 uur  heeft de aanrijding zich voorgedaan op de bewuste kruising, waarbij de personenauto in het water belandde. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben direct actie ondernomen om het slachtoffer te bevrijden en te voorzien van medische zorg. De zwaargewonde bestuurder, een 90-jarige man, werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Helaas heeft alle inspanning van de hulpverleners niet mogen baten, het slachtoffer is  in het ziekenhuis is overleden aan zijn verwondingen.

De chauffeur van de vrachtwagen, betrokken bij het ongeval, is niet aangehouden. Het politieonderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval is echter nog gaande, en verdere details zullen worden vrijgegeven zodra deze beschikbaar zijn.