Man (42) zwaait met mes in horecagelegenheid, politie gebruikt stroomstootwapen

Man (42) zwaait met mes in horecagelegenheid, politie gebruikt stroomstootwapen

Geplaatst op 10 november 2023, om 20:05 uur

WAALWIJK – De politie heeft op donderdagavond omstreeks 20.00 uur een incident afgehandeld in een horecagelegenheid op het industrieterrein Zanddonk in Waalwijk. De melding betrof een man die in de gelegenheid rondliep met een groot mes, wat voor angst en onrust zorgde bij het personeel.

Medewerkers van de horecazaak hebben zichzelf in veiligheid gebracht door zich in een andere ruimte van het pand terug te trekken. Na de melding zijn agenten snel ter plaatse gegaan en hebben de 42-jarige man uit Waalwijk aangehouden. Bij deze aanhouding is gebruikgemaakt van een stroomstootwapen.

De verdachte is vervolgens overgebracht naar het cellencomplex in Tilburg. De recherche heeft de zaak in onderzoek om de precieze toedracht en motieven van de man te achterhalen.