Politie waarschuwt voor man die vrouwen lastigvalt

Politie waarschuwt voor man die vrouwen lastigvalt

Geplaatst op 8 november 2023, om 11:45 uur

ROOSENDAAL – De recherche doet onderzoek naar een aantal meldingen in het bosgebied van Visdonk. Verschillende vrouwen zouden daar tussen 2 augustus en 5 november zijn lastig gevallen.

In totaal zou het gaan om vier verschillende incidenten. Bij het incident op 2 augustus werd een vrouw ernstig mishandeld. In de andere gevallen was daar geen sprake van. Het laatste incident vond plaats in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 november. Toen een vrouw rond 3.00 uur op de Zundertseweg werd lastiggevallen.

12 en 26 oktober
Verder werden er in de omgeving van de Rozenvendreef op 12 en 26 oktober ook twee vrouwen lastiggevallen. Dat gebeurde aan het eind van de middag. Uit informatie van het onderzoek is nog onduidelijk of het om dezelfde man gaat. Daarom is de recherche op zoek naar mensen die iets verdachts gezien hebben in de omgeving van het bosgebied van Visdonk op de eerdere genoemde data. Agenten en ook BOA’s van de gemeente Roosendaal hebben de afgelopen maanden al extra gesurveilleerd in het gebied en blijven dat doen.

Tips
Heeft u tips voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844.