Vuurwapen van straat na aanhouding 22-jarige Rotterdammer

Vuurwapen van straat na aanhouding 22-jarige Rotterdammer

Geplaatst op 6 november 2023, om 18:40 uur

ROTTERDAM-  Op zondagavond 5 november rond 18.30 uur is op de Gijsinglaan een 22-jarige Rotterdammer aangehouden voor vernieling van een woning. Tijdens zijn aanhouding troffen agenten een vuurwapen en zwaar vuurwerk bij hem aan.

De politie werd gisteren gealarmeerd over een vernieling van een woning aan de Gijsinglaan in Rotterdam. Toegesnelde agenten troffen daar een man aan die verdacht werd van de vernieling. Hierop probeerden agenten de 22-jarige man uit Rotterdam aan te houden, maar hij ging in verzet. Hierbij raakten twee collega’s gewond aan hun handen. Tijdens de aanhouding viel er een vuurwapen uit de zak van de verdachte en even later bleek dat hij ook een vuurwapen bij zich had.

De man is aangehouden op verdenking van vernieling, wederspannigheid, vuurwapenbezit en bezit van zwaar vuurwerk.