Verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij fatale mishandeling

Verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij fatale mishandeling

Geplaatst op 6 november 2023, om 17:59 uur

ROTTERDAM – Het grootschalig opsporingsteam dat onderzoek doet naar de dood van een 71-jarige man op de Molièreweg in Rotterdam, heeft vanochtend 6 november twee verdachten aangehouden. De mannen van 56 en 35 jaar worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van de man, waardoor hij kwam te overlijden.

Dit team onderzocht onder leiding van het Openbaar Ministerie afgelopen weken alles rondom deze mishandeling. Zo is er uitgebreid aandacht geweest voor de zaak in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. In de buurt spraken rechercheurs met de vele getuigen van het incident en onderzocht zij camerabeelden. Dat leidde er uiteindelijk toe dat de politie vanochtend vroeg een 35-jarige man uit Den Haag en een 56-jarige man uit Rotterdam heeft aangehouden. Zij zitten beiden vast en worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling van de 71-jarige man.

Mishandeling
De mishandeling vond op woensdagavond 27 september rond 20:45 uur plaats op de Molièreweg in Rotterdam. Het 71-jarige slachtoffer overleed aan de verwondingen die hij opliep bij een mishandeling door meerdere personen. Hij werd hierbij ook gestoken. Ook zijn hond raakte gewond. Diezelfde avond hield de politie al een 53-jarige man uit Rotterdam aan, hij zit nog steeds vast.