Grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen in garagebox

Grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen in garagebox

Geplaatst op 6 november 2023, om 16:59 uur

GELEEN – Toezichthouders van de gemeente Sittard-Geleen hebben vanochtend op grond van de Wet Algemeen Bestuursrecht enkele garageboxen aan de Ringovenstraat in Geleen gecontroleerd.

In een van deze garageboxen is een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De toezichthouders hebben hiervan melding gemaakt bij de politie. Hoewel er géén sprake was van aanwezigheid van een productielocatie is de brandweer uit voorzorg ter plaatse geweest. Er zijn metingen verricht en er is onderzoek gedaan naar het gevaar voor de omgeving. Er is op geen enkel moment gevaar geweest voor de omgeving. Er is ruim 23 kilo aan harddrugs aangetroffen. Onderzoek moet uitwijzen om welke harddrugs het gaat.

De politie doet onderzoek naar de herkomst van de drugs en naar welke personen hiervoor verantwoordelijk zijn.

Foto’s: Orange Media