Fietsster overleden na ongeluk met vrachtwagen op rotonde

Fietsster overleden na ongeluk met vrachtwagen op rotonde

Geplaatst op 6 november 2023, om 12:30 uur

BLERICK –Op de rotonde Burgemeester Gommansstraat/Kazernestraat heeft maandagochtend 6 november een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtauto en een fietser.

Rond 10:30 uur krijgen de hulpdiensten de melding van een aanrijding. Politie, brandweer en ambulance gaan meteen ter plaatse. Vanwege de ernst van de aanrijding is een traumahelikopter ingezet. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overlijdt de fietsster, een 77-jarige vrouw uit Venlo ter plaatse aan haar verwondingen.

De chauffeur van de vrachtwagen in aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een ongeval met dodelijke afloop. De Forensische Opsporing Verkeer is ter plaatse bezig met het onderzoek om de juiste toedracht van de aanrijding te achterhalen.