UPDATE: Meerdere huizen ontruimd na vondst flesje met vloeistof: EOD opgeroepen

UPDATE: Meerdere huizen ontruimd na vondst flesje met vloeistof: EOD opgeroepen

Geplaatst op 4 november 2023, om 13:06 uur

ETTEN-LEUR – Op zaterdagmiddag zijn meerdere woningen aan de Wouter Berthoutlaan in Etten-Leur geëvacueerd nadat een voorbijganger een flesje met vloeistof en een lont eraan had gevonden op de openbare weg. Vanwege de mogelijke dreiging werd besloten om de huizen te ontruimen.

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kwam ter plaatse en verwijderde het verdachte voorwerp. Rond drie uur in de middag werd de straat weer vrijgegeven nadat de situatie veilig was verklaard.

De politie is momenteel bezig met verder onderzoek om de herkomst en intenties achter het verdachte flesje te achterhalen.

Foto’s: Tom van der Put