Achtervolging eindigt in frontale aanrijding met politie

Achtervolging eindigt in frontale aanrijding met politie

Geplaatst op 4 november 2023, om 07:55 uur

THORN –Bij een achtervolging van een auto in de nacht van vrijdag op zaterdag is een man uit België gewond geraakt. Hij is een van de twee verdachten die zijn aangehouden.

Rond 03.15 gaven agenten een auto op de A2 ter hoogte van Wessem een stopteken, dat de bestuurder negeert. Hierop ontstaat een achtervolging. Het voertuig wordt vervolgens op de Meers klemgereden door politievoertuigen en probeert daarbij te ontkomen. De auto van de verdachten begint te branden en daarbij raakt een van de politieauto’s beschadigd.

De bijrijder van het verdachte voertuig raakt gewond en wordt overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachten zijn woonachtig in België. De politieagenten kwamen met de schrik vrij. Het onderzoek loopt.

Foto: Orange Media