Waardevol instrument gestolen uit Internationale trein

Waardevol instrument gestolen uit Internationale trein

Geplaatst op 3 november 2023, om 16:25 uur

AMSTERDAM – Wie weet waar deze viool is? Op zondagmiddag 29 oktober rond 16.30 uur is een viool gestolen in een internationale trein op Amsterdam Centraal. De trein stond op het punt te vertrekken naar Duitsland. De politie zoekt getuigen van de diefstal.

Het gaat niet zomaar om een viool, maar om een bijzonder exemplaar met een waarde van ruim 30.000 euro. De eigenaresse wil graag haar viool terug en de politie houdt met alle plezier de dader van de diefstal aan.

Weet u meer?

De recherche van de politie hoort dan ook graag of er mensen zijn die meer informatie hebben: mogelijk is de viool te koop aangeboden of bespeelt iemand ineens dit unieke instrument. De viool zit in een rechthoekige donkerkleurige koffer. Deel uw informatie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Vermeld het zaaksnummer: 2023246118