Vrouw gewond na beroving van Fatbike

Vrouw gewond na beroving van Fatbike

Geplaatst op 3 november 2023, om 17:05 uur

DEN HAAG – De politie is op zoek naar twee jongens die op maandag 30 oktober op de Parallelweg met geweld een slachtoffer van haar Fatbike beroofden. Het slachtoffer raakte daarbij gewond en moest worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Rond 22.30 uur reed het slachtoffer met haar zwarte fatbike (merk ‘La Souris Cross Boss V16’) op de Parallelweg in Den Haag. Het slachtoffer kwam vanaf de Waldorpstraat onder het spoor doorgereden bij de Put, en ging daarna rechtsaf de Parallelweg op. Ter hoogte van de tramhalte Jacob Catsstraat werd de rijbaan plotseling versperd door een grijskleurige scooter. Opvallend was dat deze scooter geen windscherm had. Op deze scooter zaten twee jongens. Het slachtoffer werd gedwongen te stoppen. De bijrijder van de scooter liep op het slachtoffer af en sloeg haar direct op haar gezicht.

De klap kwam zo hard aan dat het slachtoffer op de grond viel. Vervolgens pakten de jongens de fatbike en reden daarmee weg. Het slachtoffer raakte gewond aan haar oog en werd later vervoerd naar het ziekenhuis.