Code oranje in deel van land door storm Ciarán

Code oranje in deel van land door storm Ciarán

Geplaatst op 2 november 2023, om 08:05 uur

NEDERLAND – Storm Ciarán zorgt voor uitermate onstuimige weersomstandigheden. Binnenslands zal de windkracht toenemen tot krachtig tot hard, en direct aan de kust kan er zelfs sprake zijn van een storm met mogelijk zeer krachtige windstoten.

Tijdens deze periode zal er regen vallen in het westen, terwijl het oosten droog blijft. De temperaturen blijven relatief mild, schommelend tussen 13 en 16 graden Celsius. De komende dagen zal de wind minder krachtig zijn, maar het blijft onstabiel weer.

Het KNMI heeft code oranje afgegeven voor Zeeland en Zuid-Holland, terwijl code geel geldt voor de rest van Nederland, met uitzondering van Groningen, Drenthe en Overijssel.