Anonieme melding leidt tot drugs laboratorium in bedrijfspand

Anonieme melding leidt tot drugs laboratorium in bedrijfspand

Geplaatst op 1 november 2023, om 12:20 uur

ALKMAAR – Op dinsdag omstreeks 09.50 uur is er, op basis van een anonieme tip, een drugslaboratorium ontdekt in een bedrijfspand gelegen aan de Berenkoog in Alkmaar. Er zijn geen verdachten gearresteerd, en de recherche voert nog lopend onderzoek uit.

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft de politie een onderzoek ingesteld naar een drugslaboratorium in een bedrijfspand binnen een bedrijvencomplex in Alkmaar. De politie heeft het pand betreden en trof een actief drugslaboratorium aan, waarbij er een sterke chemische geur aanwezig was.

Het type drugs dat geproduceerd werd, moet nog worden vastgesteld middels verder onderzoek.

Foto: Ter Illusie