Kitten gedumpt in bosgebied: in schoenendoos, verpakt in Action-tas

Kitten gedumpt in bosgebied: in schoenendoos, verpakt in Action-tas

Geplaatst op 31 oktober 2023, om 21:16 uur

UITHOORN – Maandag heeft een medewerker van de gemeente Uithoorn in de ochtend een opmerkelijke ontdekking gedaan. In de bosjes in de buurt van het Jongeren Ontmoetingscentrum (JOP) aan de Amsterdamseweg in Uithoorn stuitte hij op een jong kitten, grijs-wit van kleur, dat was achtergelaten in een schoenendoos, verpakt in een Action-tas.

Het is duidelijk dat het kitten opzettelijk is achtergelaten, en als reactie op deze verontrustende vondst heeft de Dierenpolitie Eenheid Amsterdam een onderzoek opgestart. Als u weet waar het kitten thuishoort of als u enige andere informatie heeft met betrekking tot deze zaak, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de autoriteiten.

U kunt bellen naar 144, 0900-8844 voor de politie, of anoniem melden via 0800-7000. Uw informatie kan van groot belang zijn om de verantwoordelijke partij te identificeren en passende maatregelen te nemen.

Foto’s: Instagram dierenpol_am