Dronken automobilist aangehouden na frontale botsing met geparkeerd voertuig

Dronken automobilist aangehouden na frontale botsing met geparkeerd voertuig

Geplaatst op 31 oktober 2023, om 20:10 uur

GENNEP – Op de Ottersumseweg in Gennep is dinsdagavond een auto op een geparkeerde wagen gebotst.

De Duitse bestuurder van de witte auto is aangehouden op verdenking van alcoholgebruik. Op het politiebureau wordt van de bestuurder een ademtest afgenomen om het alcoholpromillage vast te stellen. De eigenaar van de geparkeerde auto bevond zich binnen tijdens het incident en zag door de botsing een auto in de lucht vliegen, die uiteindelijk op een muurtje in de tuin van de buren terechtkwam. Er raakte niemand gewond, maar beide voertuigen moeten als total loss worden beschouwd.

De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor bergingswerkzaamheden.

Foto’s: SK-Media