Motor belandt in sloot na botsing met auto

Motor belandt in sloot na botsing met auto

Geplaatst op 30 oktober 2023, om 17:45 uur

NOORDWOLDE – Een motorrijder is maandagmiddag gewond geraakt na een aanrijding op de Oostvierdeparten.

Rond tien over één zijn politie en ambulance gealarmeerd voor het ongeluk. De bestuurder van een personenauto wilde zijn erf afrijden en zag daarbij de motor over het hoofd. Een aanrijding volgde waarbij de motor een boom schampte en in een sloot belandde.

Na behandeling in een ambulance is de motorrijder naar het ziekenhuis gebracht. Zowel de motor als auto raakten beschadigd. De Oostvierdeparten was tijdens het ongeluk en het onderzoek dicht voor verkeer. De Forensische Opsporing Verkeer (FOV) is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen.

Foto’s 112Stellingwerf.nl