Tweede verdachte aangehouden na schietincident

Tweede verdachte aangehouden na schietincident

Geplaatst op 24 oktober 2023, om 20:30 uur

GELDROP/HELMOND – Op maandag heeft de politie een bijkomende verdachte gearresteerd in verband met het schietincident in Geldrop, dat zich voordeed op zondag bij een woning aan de Burght.

Deze verdachte is een 31-jarige man uit Helmond en wordt vermoedelijk beschouwd als de schutter. Eerder werd reeds een 22-jarige verdachte uit Tilburg aangehouden en hij blijft in hechtenis. Het schietincident lijkt voort te komen uit relationele problemen. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op, vermoedelijk als gevolg van een gevecht. Voor meer informatie, zie ons eerdere bericht. Tijdens het onderzoek kwam de 31-jarige man uit Helmond naar voren als de mogelijke dader van het schietincident in Geldrop.

Hij werd maandag in zijn woonplaats aangehouden als verdachte en vastgehouden voor verdere onderzoeksdoeleinden op het politiebureau.