Auto-inbreker op skateboard op heterdaad aangehouden

Auto-inbreker op skateboard op heterdaad aangehouden

Geplaatst op 23 oktober 2023, om 15:10 uur

ROOSENDAAL – Een 23-jarige Poolse man is maandag 23 oktober 2023 omstreeks 03.00 uur aangehouden ter zake auto-inbraak. Agenten die op de melding afkwamen, zagen hem op de President Kennedylaan skateboarden. Hij had het board en een radio gestolen uit een auto die daar in die straat geparkeerd stond.

De verdachte heeft de diefstal toegegeven. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan. Er waren geen braaksporen aan het voertuig. De verdachte had in zijn tas ook nog een bankpasje bij zich dat van diefstal afkomstig is. Ook zaten er nog andere goederen, zoals een elektrische tandenborstel nieuw in de verpakking in zijn tas waarvan de herkomst nog niet duidelijk is. Dit is nog in onderzoek