Verdachte van schietpartij na achtervolging aangehouden

Verdachte van schietpartij na achtervolging aangehouden

Geplaatst op 22 oktober 2023, om 08:02 uur

GELDROP – Bij een schietincident op De Burght in Geldrop is na een achtervolging een man in Eindhoven aangehouden.

De politie kreeg een melding dat er mogelijk op een man geschoten zou zijn op De Burght, een getuige zou een witte auto hierna op hoge snelheid hebben zien vluchten. De politie heeft de achtervolging op de man ingezet en op de Leostraat in Eindhoven hebben ze een verdachte kunnen aanhouden. Ter plaatse werd over een mogelijk tweede verdachte gesproken. Deze zou nog voortvluchtig zijn.

Er wordt door de partijen meerdere verhalen gebracht over wat er nu gebeurt is en wie er op wie geschoten zou hebben. De politie heeft deze zaak nu verder in onderzoek. De recherche en Forensische Opsporing komen ter plaatse voor verdere onderzoek.