Auto met moeder en kinderen zwaar beschadigd door botsing

Auto met moeder en kinderen zwaar beschadigd door botsing

Geplaatst op 22 oktober 2023, om 17:32 uur

OSS – Op zondagmiddag zijn twee personenauto’s om onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen bij knooppunt Paalgraven in Oss. Als gevolg van het ongeval waren twee rijstroken vanuit de A50 richting Nistelrode geblokkeerd, evenals de rijstrook in de richting van Schaijk.

Twee ambulances werden ter plaatse geroepen. In een van de betrokken auto’s bevond zich een moeder met haar twee kinderen, die ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht. In de andere auto zaten een man en een vrouw, waarbij de vrouw eveneens naar het ziekenhuis is gebracht.

De weg was na het ongeval dermate vervuild dat een speciaal voertuig nodig was om de hele kruising te reinigen. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen getakeld.

Foto’s: Gabor Heeres