Lange file door felle autobrand op snelweg

Lange file door felle autobrand op snelweg

Geplaatst op 20 oktober 2023, om 15:54 uur

BARNEVELD – Op de A1 bij Barneveld woedde vrijdagmiddag een felle autobrand.

De brandweer kreeg omstreeks 15.15 uur een melding van een autobrand op de rijbaan richting Apeldoorn te hoogte van het knooppunt bij Terschuur.

De auto kwam tot stilstand op de invoegstrook van de snelweg. Een weginstructeur van Rijkswaterstaat, welke getuige was, probeerde nog de brand te blussen maar dit mocht niet meer baten. De auto brandde volledig uit.

De brandweer had behoorlijke tijd nodig om de brand goed onder controle te krijgen. De twee inzittende van de auto bleven ongedeerd. Vanwege het incident zijn twee van de drie rijstroken richting Apeldoorn afgesloten. Dit zorgt voor een lange file.

Foto’s: Persbureau Heitink