Automobilist (78) overleden bij verkeersongeval

Automobilist (78) overleden bij verkeersongeval

Geplaatst op 19 oktober 2023, om 06:51 uur

STEENBERGEN – Op woensdagavond is er een vrouw van 78 jaar uit Steenbergen overleden na een verkeersongeval op de Halsterseweg.

De melding van het incident kwam binnen bij het Operationeel Centrum om 22.05 uur, waarbij werd gemeld dat er sprake was van een aanrijding en een gewonde. De hulpdiensten werden onmiddellijk ter plaatse gestuurd. Bij aankomst op de locatie troffen de hulpverleners een zwaargewonde vrouw aan, die ondanks medische hulp ter plaatse overleed. Ze was de enige inzittende van een auto die tegen een boom was gereden. De familie van het slachtoffer is direct op de hoogte gebracht. Na onderzoek is gebleken dat het mogelijk slechte weer tot het verlies van controle over het voertuig heeft geleid, resulterend in de aanrijding met de boom.

De weg is gedurende enkele uren afgesloten geweest.

Foto’s: Venema Media