20-jarige man aangehouden voor mogelijke drugshandel

20-jarige man aangehouden voor mogelijke drugshandel

Geplaatst op 19 oktober 2023, om 18:20 uur

ZOETERMEER – Op woensdag aan het einde van de middag zagen politieagenten in Zoetermeer een auto die mogelijk betrokken was bij drugshandel.

Een 20-jarige man uit Zoetermeer werd onmiddellijk aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Tijdens een patrouille merkten politieagenten een auto op die verdachte activiteiten vertoonde die wezen op drugshandel. De politieagenten volgden de auto tot deze werd geparkeerd bij het winkelcentrum De Leyens, waar zich een verdachte situatie voordeed. Vervolgens werd de man uit Zoetermeer op heterdaad aangehouden. In de auto van de verdachte werden zowel een geldbedrag als meer dan 70 pakjes verdovende middelen aangetroffen.

Na zijn arrestatie werd de verdachte overgebracht naar het politiebureau, waar hij momenteel in hechtenis verblijft.