Video: Inbrekers duo slaat in één nacht drie keer toe

Video: Inbrekers duo slaat in één nacht drie keer toe

Geplaatst op 18 oktober 2023, om 10:41 uur

WINTERSWIJK/BREDEVOORT – In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 december 2022 zorgden twee inbrekers voor chaos in Winterswijk en Bredevoort. Drie ondernemers werden slachtoffer van hun brutale acties. De politie heeft nu de hulp van het publiek ingeroepen om deze zaak op te lossen.

De inbrekers begonnen met een inbraak in een restaurant in Bredevoort, waar ze alleen de fooienpot buitmaakten. Opmerkelijk genoeg zijn ze op beveiligingscamera’s vastgelegd in dit restaurant. Vervolgens begaven de inbrekers zich naar een camping in Winterswijk, waar ze schade veroorzaakten en de sleutels van een dure Land Rover Defender met een nieuwprijs van ongeveer 130.000 euro bemachtigden. Ze lieten de auto later achter in een bosgebied in het Duitse Bocholt, wat nog altijd een raadsel is.

Ten slotte pleegden de inbrekers een derde inbraak in een restaurant in Winterswijk, waar ze een kluis stalen. Beide gestolen kluizen werden later leeg teruggevonden, wat meer vragen oproept over hun motieven en de inhoud van de kluizen.

De politie doet een dringend beroep op het publiek om te helpen. De beelden uit het restaurant in Bredevoort kunnen cruciale aanwijzingen bevatten over de identiteit van de inbrekers en hun bewegingen. Als u informatie heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de politie.

Foto’s en Video: Opsporing verzocht