Fietser en twee kinderen gewond bij ernstig ongeluk

Fietser en twee kinderen gewond bij ernstig ongeluk

Geplaatst op 14 oktober 2023, om 16:49 uur

NIEUWLEUSEN – Zaterdagochtend heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden in het Overijsselse Nieuwleusen, waarbij een fietser en twee kinderen gewond raakten na een botsing met een auto op de Burgemeester Backxslaan.

De politie kon op dat moment nog geen details verstrekken over de ernst van de verwondingen, meldt RTV Oost. De slachtoffers zijn allemaal met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In een van de ambulances stapte een arts in, die was overgebracht door een traumahelikopter.

De bestuurster van de betrokken auto, een 25-jarige vrouw uit Zwolle, is aangehouden, wat een standaardprocedure is bij ernstige ongevallen. De politie voert momenteel onderzoek uit om de toedracht van het ongeval te achterhalen.