Dode man met schotwond uit brandende woning gehaald

Dode man met schotwond uit brandende woning gehaald

Geplaatst op 13 oktober 2023, om 07:40 uur

ROTTERDAM – Vrijdagochtend rond 02.45 uur is in brandende een woning aan het Handelsplein in Rotterdam door de brandweer een dode man aangetroffen. De brandweerlieden troffen de man aan tijdens de bluswerkzaamheden. Hij is naar buiten gebracht voor reanimatie.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nog geprobeerd te reanimeren. In zijn lichaam werd tijdens het behandelen een mogelijk schotwond aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de woning in de brand is gestoken na de schietpartij. Omwonenden welke de brandweer hebben gebeld, hebben een knal gehoord vooraf aan de brand.

De politie heeft een plaats delict gemaakt voor onderzoek. Het slachtoffer ligt op straat onder een wit laken. Bewoners van het complex zijn deels geëvacueerd geweest vanwege de rookontwikkeling. Een aantal van hen kunnen voorlopig nog niet naar huis.

Foto: Nieuws op Beeld